GESPREKKEN OVER DE KRACHT VAN HET NU (Tolle)

Eckhart Tolle is een spirituele leraar van deze tijd. Zijn indrukwekkende boodschap kan transformerend werken als je die innerlijk aanvoelt. Voor sommigen kunnen zijn leringen overdonderend zijn, of zelfs duister.

Misschien kunnen we die wat beter begrijpen als we de universele filosofie van de spiritualiteit gebruiken? Kracht v NU praktijkDat is wat theosofie doet.

Zij geeft begrippen en structuur voor het duiden van  spirituele belevingen die de dagelijkse bewustzijnstoestand te buiten gaan. Woorden en denkbeelden die helpen om onuitspreekbare ervaringen aanvaardbaar te maken voor ons denken, voor ons verstand.

In een groep (max. 11 personen) gaan we met elkaar praten over de boodschap van Eckhart Tolle. Daarvoor gebruiken we het boekje De kracht van het NU in de praktijk. We verdiepen ons in de betekenis van wat er geschreven staat.

In de vier ochtenden zullen we zeker niet het gehele boekje kunnen behandelen. Wel zal er ruimte zijn om ervaringen met de opdrachten en oefeningen uit te wisselen.

Deze gesprekken vinden niet plaats in het najaar van 2021.
Misschien in het voorjaar? Als u geïnteresseerd bent, horen we dat graag.

Schuiven naar boven
Facebook